Programme

Click here to download the abstract book (last update: 17 September 2012).

Time

MONDAY 24

TUESDAY 25

WEDNESDAY 26

THURSDAY 27

FRIDAY 28

 

 

 

 

 

 

 

08:30

REGISTRATION WELCOME COFFEE

Keynote I

Keynote II

Keynote III

09:00

S3: Contamination (1)

S6: Extreme Environments

S9: Sustainability & Regulations

S13: Flight Experiments

09:25

09:50

10:15

COFFEE BREAK (25 mins)

10:20

OPENING SESSION

(145 mins)

10:40

COFFEE BREAK (25 mins)

COFFEE BREAK (25 mins)

COFFEE BREAK (25 mins)

S14: Contamination (2)

11:05

SHORT COURSE

(100 mins)

POSTER OPENING SESSION P1:Poster Session (100mins)

S7: Combined Environments & Charging

S10: Validation of Materials & Processes

11:30

11:55

12:20

CLOSING SESSION

12:45

LUNCH (75 mins)

LUNCH (75 mins)

LUNCH (75 mins)

LUNCH (75 mins)

14:00

S1: New Materials & Processes (1)

S4: Atomic Oxygen

S8: Exploration

S11: Materials Characterisation and Testing

 

14:25

 

14:50

 

15:15

 

15:40

COFFEE BREAK (25 mins)

COFFEE BREAK (25 mins)

COFFEE BREAK (25 mins)

COFFEE BREAK (25 mins)

 

16:05

S2 New Materials & Processes (2)

S5: LEO Applications

 

 

ROUND TABLE (75 mins)

S12: Materials For Protection

 

16:30

 

16:55

 

17:05

 

17:20

 

17:45

P2: Poster Session (90 mins)

 

18:10

 

 

 

 

 

19:00

OPENING RECEPTION

OPTIONAL EXCURSION (Leiden Boat Trip)

BANQUET GALA

FREE EVENING

 

 

Copyright © European Space Agency. All rights reserved.